Kukan: Shqipëria e meritonte statusin

Kryetari i delegacionit të PE për Europën Juglindore, Eduard Kukan, deklaron se vendimi i Brukselit për Shqipërinë nuk ishte i papritur për të, por as për disa politikanë shqiptarë, por për të vendimi për të shtyrë statusin, nuk ishte një vendim i drejtë. Kukan thotë Shqipëria duhet të japë prova të qarta të qëndrushmërisë politike dhe rezultateve konkrete në luftën kundër korrupsionit.


Facebook FanBox