Rama në Pogradec: Përgëzoj INUK për punën e bërë

Nëpërmjet një statusi në Twitter, është shprehur i habitur nga hapësira e mrekullueshme e vijës së bregut liqenor në Pogradec, që ka rilindur, pas aksionit të INUK-ut. Rama ka theksuar se tani është koha e parkut të ri natyror në qytetin e Pogradecit, i cili është shumë i preferuar nga turistët e jashtëm si dhe nga ata vendas.
 
“Pogradec, krenar për punën e INUK-ut, dhe i befasuar nga hapësira e mrekullueshme e vijës së rilindur të bregut liqenor. Tani parku i ri natyror”, ka shkruar Rama në rrjetin social Twitter.

Facebook FanBox