Zbulohen lëvizjet e Majorit Feka jashtë Shqipërisë, udhëtoi në Mynih dhe Romë

Mësohet se lëvizja e fundit e Sokol Feka jashtë Shqipërisë ku ai gjeti vdekjen, nuk ka qenë e para. Përveç udhëtimeve në Spanjë, Sokol Feka ka kryer dhe disa lëvizje të tjera jashtë shtetit, në drejtim të Romës në Itali dhe Mynihut të Gjermanisë. Mbetet për t’u verifikuar nëse këto lëvizje të kryera nga majori kanë qenë me leje apo pa lejen e ushtrisë shqiptare. Mësohet se dalja e parë daton në dhjetor të 2013-ës,më pas në: 16 nëntor 2014-20 dhjetor 2014; 21 shtator 2014 - 30 shtator 2014 - 15 qershor 2014 - 23 korrik 2014.


Facebook FanBox